Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A cicás ágyneműhuzat ölelni valóan cuki választás

A cicás ágyneműhuzat ölelni valóan cuki választás

A cicás ágyneműhuzat alvásra, ágyba bújásra csábít. Melyik az a lurkó, aki, ha amúgy imádja a doromboló népség tagjait, nem szívesen ugrik be a cicamintákkal sűrűn tűzdelt huzattal ékesített paplan alá? Aligha akad ilyen jelentkező! Ennek az ellenkezője már sokkal esélyesebb forgatókönyv, amikor is a lelkesedés hevében még a felébredés meg a reggel sem elég indok a felkeléshez.

 

A cicás ágyneműhuzat mesés álmokat ígér

Az igazság az, hogy a gyermekeknek fokozottan fontos, hogy milyen környezetben töltik az éjszakáikat. Főleg, hogy a gyerkőcök egy része jó ideig tart a sötétségtől, ezzel együtt az éjjelektől. Ezen sokszor a félig oltva hagyott lámpa sem segít. De, ha a huzat telve van aranyos mintákkal, amiknek már pusztán a jelenléte vigasztaló hatású, akkor minden rendben. Akkor a lefekvés és vele együtt az álomba ringatózás valódi kalanddá válhat, amihez becsatlakozhatnak a cicák is, természetesen. Alap, hogy a nyávogó csipet-csapat társaságában minden sokkalta könnyedebb, viccesebb és biztonságosabb.

Ha pedig már a lurkók nagyobbak, a szívüknek kedves formák akkor is nagyszerű választások. Önmagában a macskák jelenléte is sokat számít azoknak a gyerekeknek, akik egyébként is rajonganak a doromboló mancsosokért. A vidámság még az ágyikóban is kijár, akárcsak a jó kedv, a pozitív hangulat. Ennyi cicabajusz között esélytelen a szomorkodás meg a durcizás.

cicás ágyneműhuzat könnyen kezelhető?

Szülői szemmel nézve is ideális döntés, igen, mert bírja a gépi mosást, ráadásul gyorsan megszárad. Így ha esetleg valami baleset történik, akkor a foltprobléma pikkpakk, nyomtalanul megoldható.