Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A gyerek lepedő mesés jellemvonásokkal büszkélkedik

Mitől akkora szám a gyerek lepedő? Miért rajonganak érte a lurkók? Mi a sikerének a titka? Eláruljuk! A mesék! Pontosabban a mesehősök, a mesés minták, motívumok. Az a világ, amire a gyerkőcök mindig és mindenkor vevőek. Még jó, hogy ágybabújás idején is!

 

A gyerek lepedő vásárlás varázslatos beruházás?

Ha történetesen Harry Potter jelenik meg rajta, akkor mindenképpen. De azért a Mancs őrjárat tagjai is joggal kérnek terepet maguknak. Pepa malacról meg még nem is beszéltünk, vagy történetesen Micimackóról, aki évtizedek óta megunhatatlan csacsi öreg medve. Szóval a mesés körítés adott, így aztán a gyermekek lelkesedése sem lehet kérdéses. Na, de mi az, amitől tényleg bűbájos döntés egy ilyen lepedő, szülői szempontból szemlélve? 100% pamut, azaz a tisztítása, mosása nem jelenthet problémát. Mindennek tetejében kifejezetten gyorsan szárad. Úgyhogy ha reggel felkelés közben Micimackó véletlenül leeszi mézes kenyérrel a lepedőt, mert nyilván csak ő lehet a ludas, akkor pillanatok alatt pont tehető a foltos fennakadás végére. A kisebb-nagyobb balesetek ilyen módon nem okozhatnak sem fejfájást, sem nehézséget. Estére minden újra rendeződhet és illatozó makulátlanság fogadhatja a napban megfáradt csemetéket. Akik látva a mesés környezetet, még jó, hogy örömmel bújnak az ágyba, hiszen ott még izgalmas kalandok várhatnak rájuk.

gyerek lepedő fel- és lehúzása sem ütközhet akadályokba?

Nem, mivel gumis, éppen ezért a gyerkőcök nem tudják egykönnyen leküzdeni az ágyról. Viszont ha célzottan a levétel vagy a felrakás a következő lépés, akkor mindkettő pikkpakk kivitelezhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: gyerek lepedő mesés gyerek lepedő