Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Harry Potter ágyneműhuzat ágyba hozza a varázslatokat

A Harry Potter ágyneműhuzat nem véletlenül a gyerkőcök egyik kedvence. A varázslótanonc története nemcsak a kicsiket bájolta és bűvölte el. Felnőttek milliói is rajonganak a történetért, ami úgy tűnik, kitaláció, de annál sokkal több.

Benne van az a fajta remény a jobbá válásra, ami mindig, minden korban érvényes tanítás. Ráadásul vicces figurákból, jelenetekből sincsen hiány. Szóval még jó, hogy majdnem minden gyerek Hermione, Harry vagy mondjuk Ron akar lenni.

A Harry Potter ágyneműhuzat nemcsak a kicsik sztárja?

Bizony, a nagyobb lurkók is örömmel szavaznak rá. Egyszerűen bámulatos érzés beburkolózni abba a világba, ami tele van kalandokkal, izgalmakkal, fordulatokkal és persze varázslattal. Melyik az a gyerek, aki ne szeretne varázspálcát a kezébe? Főleg úgy, hogy a kicsik többsége kellően kis korban még csak nem is kérdőjelezné meg, hogy valahol mindenki igazi mágus. De ahogy telik az idő, úgy hullnak szét az illúziónak bélyegzett gondolatok és érzések. Viszont a Harry Potter mindennek visszaadhatja és visszahozhatja az emlékét, a varázsát, a báját, ami aztán később nehezen felejthető el. Ez így jó, mert az a világ, ahol a jó győz, ahol végül bárkiből lehet bajnok, nagyon is elkél és jó biztatásként szolgál.

Az meg már csak hab a tortán, hogy a lurkók között amúgy is nagyon divatos a Harry Potter láz, azaz egy ilyen huzattal bárki menő státuszra tehet szert.

Harry Potter ágyneműhuzat sokáig megőrzi a minőségét?

Igen! A minták, színek csak addig élvezetesek, míg nem kopnak el. Az baj, ha a Griffendél aranya megszürkül, a vöröse kifakul. Még jó, hogy erről szó sem lehet!