Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Harry Potter kulacs: célkeresztben a bőséges folyadékbevitel

Harry Potter kulacs: célkeresztben a bőséges folyadékbevitel

A Harry Potter kulacs remek eszköz lehet a folyadékbevitel ösztönzésére. A nyári hónapok várhatóan idén is szép számmal tartogatnak majd 40 fok környéki hőmérsékletet. Ilyenkor a megfelelő mennyiségű víz bevitele kiemelt jelentőséggel bír.

Különösen így van ez a gyermekek és az idősek esetében, akik hajlamosak nem érezni a szomjúságot vagy a szükségesnél kevesebbet inni. Egy jól megválasztott kulacs a gyerkőc kedvencévé válhat, amihez már csak a mintázatnál fogva is szívesen nyúlnak a kicsik. A gyártók előszeretettel választják azokat a filmes hősöket és mesefigurákat a design elemeként, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek a fiatalok körében. 

Harry Potter kulacs - miért fontos a bőséges folyadékbevitel? 

Az emberi szervezet körülbelül 70%-a víz. Nyilvánvaló tehát, hogy az ivásra sokkal nagyobb hangsúlyt érdemes helyezni. A nyári melegben alapvetően megnő a vízszükséglet, főleg akkor, ha a szabadban tartózkodunk vagy fizikailag aktívak vagyunk. Az örökmozgó gyermekek esetében ez fokozottan igaz. A Harry Potter kulacs kitűnő társ a mindennapokban, amit ráadásul könnyen magával is vihet a tulajdonosa. Legyen szó kirándulásról, strandolásról vagy egyszerűen a kerti játékról, mindig jó, ha kéznél van a vízzel, teával teli kulacs. 

A sportpalackok, akasztóval ellátott eszközök kényelmesen használhatóak, alapanyaguk pedig gondoskodik arról, hogy még véletlen se kerüljön a szervezetbe a mostanság oly sokat emlegetett mikroműanyag. Fedezd fel az online kínálatot, amiben többek között a Harry Potter kulacs is megtalálható!